Det sjukaste har hänt

0 Shares
0
0
0

Kan inte tro det är sant men jag har anmält mig till 16 Weeks Of Hell och det startar redan nästa lördag. Kick offen är nästa torsdag nere i Halmstad och sedan startar vi på lördagen. För er som inte har koll på 16 Weeks Of Hell så är det ett stenhårts tränings- och kostprogram som håller på i totalt 112 dagar.

Man får ett individuellt anpassat kostschema för dess 16 veckor, man får ett träningsschema med 84 gympass och 112 powerwalks osv.

Jag har sedan ca 8 år sedan kämpat med min vikt och det går kanske ännu längre tillbaka. När jag var ung så höll jag på med fotboll och handboll samtidigt. Det gjorde att man tränade flera pass i veckan och då behövde jag inte oroa mig för vikten osv. Minns att när jag tog studenten så vägde jag runt 80 kg. Galet!

När min fru var gravid med vårt första barn minns jag att vägde runt 107 kg och sedan dess (8 år sedan) så har jag kämpat med min vikt. Har provat alla dieter du kan tänka dig, har haft perioder där jag tränat ordentligt osv men aldrig lyckats går till min normalvikt som borde vara runt 80-86 kg.

För 1,5 år sedan lyckades jag gå ner ca 15 kg men nu har jag gått upp dom igen (väger idag runt 130 kg) . Så när chansen dök upp att hoppa på detta så tvekade jag inte en sekund. Det är dags nu!

Tänker att ni skall få följa med på min 16 Weeks Of Hell resa här på bloggen och via mina sociala medier som Instagram, Twitter & Facebook.

Här har ni en bild på mig som är tagen under hösten 2019.

Hoppas att ni är lika taggade som jag!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *