Lyxen med att vara egen företagare

0 Shares
0
0
0

Nu är det på riktigt, jag har ju bestämt mig för att sluta på mitt trygga jobb och satsa allt på det egna bolaget. Jag väntar mig massvis med jobb med allt vad det innebär. Men vet ni vad? Jag är oerhört taggad och redo att köra all in.

En av fördelarna med att vara egen företagare är att man bestämmer själv över sin tid. Så idag begav jag mig till Prioritet Serneke Arena för att se IFK Göteborg första träning för året. Jag är som ni kanske vet en trogen BK Häcken supporter men jag älskar fotboll så jag tvekade inte en sekund när jag såg att dom skulle träna idag.

Ser framemot BK Häckens första träning som äger rum nu på måndag.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…