Lasse Vibe tillbaka i Blåvitt

0 Shares
0
0
0

Klockan 12:00 fick jag ett mail där det stod att IFK Göteborg kallar till presskonferens. Så klockan 14:00 var jag på plats på Kamratgården där ingen mindre än Lasse Vibe presenterades. Det har ju ryktats och snackats om det ett tag men nu blev det alltså officiellt.

Jag är ju BK Häcken supporter men jag måste ändå säga att jag tycker att det är lite spännande att Lasse Vibe är tillbaka. Han vann skytteligan det året som IFK Göteborg kom tvåa i Allsvenskan? Det stämmer va? Rätt mäktigt ändå.

IFK Göteborg får en stark profil som är älskad av fansen. Nu gäller det för honom att prestera också. Vad händer med Benjamin Nygren nu undrar jag?

Huvudtränare Poya Asbaghi var väldigt glad över nyförvärvet även om bilden inte visar det.

Den här värvningen kommer att ge IFK Göteborg ett lyft men jag tror dock inte att det är lösningen på problemet. Tror fortfarande trots värvningen av Lasse Vibe att man kommer att få det väldigt svårt i Allsvenskan i år.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…