Till Amna Lihovic från Eden Hazard, Chelsea FC

0 Shares
0
0
0

För snart åtta år sedan fick jag upp ögonen för fotbollspelaren Amna Lihovic. Hon spelade en match med sitt dåvarande lag Jitex Mölndal BK under Göteborg CupKvibergs fotbollsplaner. Sedan dess har jag haft äran att följa hennes karriär och lärt känna den fantastiska personen bakom.

Jag har fått följa med på hennes resa från Jitex Mölndal BK till nuvarande klubben, Qviding FIF. Fick även möjligheten att se henne debutera för Bosniska landslaget som 17-åring mot SverigeGamla Ullevi. Det där var mäktigt!

Inför säsongen frågade hon mig om jag hade kunnat tänka mig att vara henne personliga sponsor på hennes matchtröja och eftersom Ungdomsfotboll.se följt henne i många har så kunde jag inte tacka nej. Klart att man vill vara med och stötta. Sagt och gjort, numera syns Ungdomsfotboll.se på hennes matchtröja i Qviding FIF. Måste säga att jag är en väldigt stolt sponsor.

Så stolt att jag blev tvungen att fixa en lite överraskning till henne. Hon har ju under åren tjatat om hur mycket hon älskar Chelsea FC och fotbollspelaren Eden Hazard. Så häromdagen tog jag med en liten överraskning till henne, en signerad matchtröja från just Eden Hazard. Ni skulle ha sett hennes reaktion. Magiskt!

Visst är det vackert när man kan ge tillbaka ibland! Hoppas att du gillade tröjan Amna, du är bäst!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…