En förmiddag på Kamratgården

0 Shares
0
0
0

I onsdags bestämde jag mig för att åka till Kamratgården för att se IFK Göteborgs A-lag träna. Tidigare har jag lagt all min tid och energi på att se BK Häckens A-lag träna. Detta har gjort att jag inte riktigt hunnit med dom övriga lagen som vi har i Göteborg vilket har varit helt fel fokus inser jag nu.

Var mycket duktigare på detta under försäsongen och inser att jag måste skärpa mig. Det blev i alla fall några bilder från onsdagens träning.

Giorgi Kharaishvili och Giannis Anestis i samtal med varandra efter träningen.

Kul att Samuel Ohlsson tränar frekvent med a-laget och det är väl bara en tidsfråga innan han blir erbjuden ett a-lagskontrakt.

Lyckades fånga det här ögonblicket när Tobias Hysén stod för en snygg räddning.

Victor Wernesson fick agera materialare efter träningen. Tycker det är fint när man delar på sysslorna.

André Calisir: “Sargon, kom hit så han kan fota oss” Sargon Abraham: “Nej fan, folk kommer att tro att vi har blivit materialare med allt det här” Och sedan bryter båda ut i skratt. Ett av många fina ögonblick på Kamratgården den här dagen.

Avslutade förmiddagen på Kamratgården med att knäppa en bild på en av Allsvenskan bästa spelare Alhassan Yusuf och Tobias Sana innan dom vandrade in i omklädningsrummet.

Tack IFK Göteborg för en grym förmiddag i onsdags och stort lycka till mot Malmö FF nu på söndag.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…