Sportlovet spenderades i Branäs

0 Shares
0
0
0

Sportlovet är över för den här gången och vilken härlig ledighet jag fick tillsammans med min familj. Vi blev bjudna till Branäs där några vänner till oss nyligen byggt en stuga. En inbjudan vi inte kunde tacka nej då barnen aldrig åkt skidor tidigare plus att det skulle bli oerhört kul att hänga med familjen samt se deras stuga.

Personligen hade jag inte åkt skidor sedan jag gick i högstadiet och vi åkte med skolan. Kan inte säga att jag var lika smidig och orädd den här gången, tvärtom. Var sjukt osmidig och livrädd. Barnen och frugan var helt sålda på det och åkte som om dom inte gjort något annat tidigare. Så härligt att se barnens glädje i backen. Barnen älskade det och det var precis därför vi åkte dit! Viktigt att ge barnen fina erfarenheter och minnen.

Stugan då? Hur var den? Den var helt magiskt och så imponerad över att dom i stort sett byggt hela stugan själva. Är ni nyfikna på stugan så tycker jag att ni skall kika in deras hemsida här: http://www.aspen64.se . Det går även att hyra stugan om ni skulle vilja göra det i framtiden. Rekommenderas!

Idag är det måndag och jag har precis dragit igång ännu en arbetsvecka. Härligt att vara igång igen. På torsdag drar jag ner till Halmstad där Kick offen för 16 weeks of hell kommer att äga rum. På lördag startar jag utmaningen, något ni kommer att kunna följa här på bloggen.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *