Mina mål för 2018

0 Shares
0
0
0

Det är 1:a januari 2018 och klockan är 23:30.

Nu sitter jag här och tänkte dela med mig av lite mål jag har satt upp inför 2018.

Personligt

Vikt:
Jag har under några år kämpat med att gå ner i vikt och inför 2017 var det här med att ta tag i vikten ett av mina mål. Men tyvärr blev inte som jag har tänkt mig och nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Min vikt är den punkten som kommer att ha den högsta prioriteringen på min lista under 2018. Det är dags nu!

I detta ingår också att äta mindre portioner, mer hälsosamt och mer vegetarisk mat samt att dra igång träningen på riktigt.

Planering:
Jag älskar min familj och mitt jobb, ibland är det svårt att få dessa två att gå hand i hand. Antingen tar jobbet för mycket tid eller tvärtom? Kan man skriva så? Jag tror att ni förstår. Jag har lovat mig själv att bli bättre på att planera min tid helt enkelt. Vill gärna få ut det maximala av båda sakerna. Går det ens?

Pappa:
Jag vet att jag är en bra pappa men man skall aldrig vara nöjd. Härmed lovar jag att jag skall bli en ännu bättre pappa under 2018.

Personligt varumärke:
Jag har nu jobbat två år som egen företagare och jobbat stenhårt med Ungdomsfotboll.se som är företagets flaggskepp. Det jag dock har glömt av att jobba med är mitt personliga varumärke. Det är ofta jag eller andra presenterar mig som “han som har den där fotbollsbloggen”. Det är inget fel med det men nu under 2018 vill jag stärka mitt personliga varumärke med allt var det innebär. Vill ni följa mitt liv som entreprenör så kan ni göra det här via bloggen eller via mitt konto på Instagram: http://www.instagram.com/rudyalvarado.se 

Utbildning:
Jag var inne på det under förra året (2017) men det blev inte riktigt av. Visst, har jag utbildat mig (läst böcker, youtube, poddar osv) men jag vill nog ta det en nivå till.

Arbete:

Företaget:
Som jag nämnde här ovanför så har jag drivit mitt bolag Alvarado Sport & Media i exakt två år nu. Företaget har haft störst fokus på Ungdomsfotboll.se även om bolaget har haft andra uppdrag också. Men inför 2018 vill jag utveckla bolaget ännu mer, detta skall även gå hand i hand med arbetet kring mitt personliga varumärke. Investera är ett ord som kommer upp när jag tänker på att utveckla bolaget.

Ungdomsfotboll.se
Detta är min lilla bebis som har varit med mig i snart 8 år. Varje år slår jag nya rekord, något jag är oerhört stolt över. Jag har hela tiden även varit mån om att utveckla bloggen och bloggens sociala medier. Något jag även tänker göra under 2018. Det kan bli så att jag anställer någon mer skribent, ett annat är att jag skall jobba ännu mer med mina befintliga samarbetspartners men skall även bli ännu bättre på att få in fler samarbetspartners och så vidare. Ni kommer att se en stor förändring kring Ungdomsfotboll.se det kan jag lova er.

Föreläsa:
Ett ord som har kommit upp flera gånger. Kan det bli så att året 2018 blir det året jag får för mig att börja föreläsa? Om vad tänker ni då? Det känns som att jag kan en del om tex sociala medier och bygga varumärke inom sociala medier. Om inte annat vore det ju väldigt intressant att berätta om vilken resa som Ungdomsfotboll.se gjort under åren.

Hisingsbacka FC
Det har väl inte blivit riktigt officiellt ännu men inför 2018 kommer jag även att ansvara för Hisingsbacka FC:s kommunikation och marknadsföring. En utmaning jag ser framemot något enormt. Jag vet att jag kommer att göra ett bra jobb och det blir ett bra case att visa upp på cv:t i framtiden.

Jag väljer att avsluta det här inlägget här, jag har några fler punkter på min lista men jag lovar er att publicera dom inom kort.

Låt oss ta 2018 med storm och med hälsan i behåll!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

Kvällspromenad

Kvällspromenad stod på schemat och Utsiktens BK tränade på för fullt. Gick även förbi Slottskogen/Godhem IF klubbhus, sitter…