Cupfesten som inte blev någon fest

0 Shares
0
0
0

Igår var jag på plats under cupderbyt mellan IFK Göteborg och GAISBravida Arena. Hade sett framemot matchen under helgen, det var ju ändå ett par år (2012) sedan som lagen stötte på varandra. Inledningen och första halvlek bjöd på en väldigt fin inramning och bra fotboll stundtals men det dröjde inte många sekunder in i andra halvlek innan matchen avbröts.

Anledningen är att det sköts in fyrverkerier in på planen och man kunde inte garantera spelarnas säkerhet bland annat. Matchen återupptas idag (tisdag) klockan 14:00 på Bravida Arena, då utan publik!

Tråkigt för spelarna och supportrarna men förstår att Svenska fotbollförbundet agerar som dom gör. Det som hände igår är totalt oacceptabelt. Ännu värre är det att GAIS målvakt Marko Johansson inte kommer till spel idag på grund av det som hände igår. Det är rent av förjävligt!

Ja, jag får nog tag mig till Bravida Arena idag klockan 14:00 för att få se andra halvlek. Det här var årets match i Göteborg – nu blir det som en träningsmatch i stället, säger GAIS lagkapten Marcus Bergholtz till Göteborgs-Posten idag. Jag håller med till 100%!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…