Tre nya år tillsammans med Förenade Bil

0 Shares
0
0
0

I fredags blev det officiellt och det var också då min nya KIA Sportage levererades av Förenade Bil. Efter tre fina år med KIA Motors Sverige som huvudpartner till Ungdomsfotboll.se valde vi att inte fortsätta samarbetet. Jag var redo att ta nästa steg, nästa steg som kommer att öppna upp andra och större möjligheter för Ungdomsfotboll.se att utvecklas ännu mer.

Till min stora glädje så ville både jag och Förenade Bil fortsätta vårt samarbete trots att KIA Motors Sverige inte finns med i bilden längre. Tre fina år tillsammans att vänta och en sprillans ny KIA Sportage. Tack Förenade Bil för ett väldigt bra samarbete, ser framemot våra tre år tillsammans.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

Fotosession med Newbody

I fredags fick jag äran och möjligheten att vara med när en av Ungdomsfotboll.se stora samarbetspartners Newbody fotograferade…