Västerås, Karsten Torebjer & överraskningsfest för Alexander

0 Shares
0
0
0

I torsdags åkte jag och två vänner till Västerås där vi skulle överraska vår vän Alexander som fyllde 35 år. Vi kom fram runt 18:00 och klockan 19:00 började Karsten Torebjers föreställning på Aros kongresscenter. Det Alexander inte visste var att vi också skulle gå på föreställningen och överraska honom där.

Även om han hade det lite på känn att vi skulle överraska honom under helgen så tror jag ändå att han blev väldigt överraskad att vi var där redan under torsdagen. Föreställningen med Karsten Torebjer var väldigt bra och ännu bättre blev den när Alexander och hans sambo Effi blev uppdragna på scenen. Efter föreställningen gick vi till en sportbar i närheten för att få i oss lite mat och dryck.

På fredagen så var vi uppe tidigt och åt hotellfrukost, det är ju något speciellt med hotellfrukostar. Magiskt är nog ordet. Vid lunch drog vi oss mot stan och Alexander var vår guide, vi åt lunch och gick runt i den vackra staden.

På kvällen väntade sedan utgång som skulle visa sig bli den mest legendariska på väldigt länge. Alexander tog oss till en bar som hade ett sortiment med över 800 ölsorter. Men det var inte det enda, krogen visade sig vara en riktigt kvarterskrog och det kändes som att vi var med i alla Kanal 5:s dokusåpor på en och samma gång. En riktigt lyckad kväll helt enkelt.

På lördagen väntade den riktigt överraskningsfesten för Alexander. Vi lurade honom att vi var tvungna att åka hem men istället åkte vi tillbaka till hotellet för att sedan överraska honom på restaurangen igen. Nu i efterhand så kanske det var onödigt då han redan hade listat ut att vi skulle vara med på kvällen också. Han är inte dum den där Alexander.

Överraskningsfesten med nära och kära blev väldigt lyckad och kvällen avslutades på ett ställe som heter Tabazco. Mycket trevligt ställe som jag gärna kommer tillbaka till framöver.

Inte varje dag man spenderar fyra dagar i Västerås, nu kan man pricka av det på listan. Det roliga är att jag återvänder till Västerås redan nu på fredag då jag skall bevaka Västerås Invitational Trophy med Ungdomsfotboll.se. Ser framemot detta väldigt mycket.

Tack Västerås, Alexander, Effi och alla vänner för fyra underbara dagar.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

Kvällspromenad

Kvällspromenad stod på schemat och Utsiktens BK tränade på för fullt. Gick även förbi Slottskogen/Godhem IF klubbhus, sitter…