Fotosession med BK Häckens Ahmed Yasin

0 Shares
0
0
0

För mer än en vecka sedan kontaktade BK Häckens Ahmed Yasin mig och undrade om jag kunde tänka mig att köra en fotosession med honom. Han har i dagsläget över 278k följare på Instagram och han behövde bilder och materiall för att kunna fortsätta jobba med att stärka sitt varumärket. Något alla fotbollspelare i hans kaliber och status borde göra.

Självklart tackade jag ja! Det var min första fotosession någonsin där jag stod bakom kameran. Har varit ansvarig för fotosessions innan men har inte varit den personen som hållit i kameran då. En spännande utmaning där resultatet blev helt okej om ni frågar mig. Vad tycker ni?

Att inte fler spelare eller klubbar ser värdet i att jobba med sitt varumärke är för mig ett mysterium. Hur kan man inte se värdet i det? Du får pengar vid övergångar och du får lön av din klubb. Men det finns mer pengar att tjäna, detta genom att stärka ditt varumärke och jobba med varumärken som i sin tur kommer att ge dig uppdrag, som i sin tur genererar pengar osv. Kapisch?

Väldigt glad och tacksam över att Ahmed Yasin frågade mig och nu är jag en erfarenhet rikare. Kan foto var något för mig tro?

//Rudy Alvarado

0 Shares
1 comment
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

Fotosession med Newbody

I fredags fick jag äran och möjligheten att vara med när en av Ungdomsfotboll.se stora samarbetspartners Newbody fotograferade…