Träning med BK Häckens A-lag

0 Shares
0
0
0

För er som inte vet så har jag varit en BK Häcken supporter i minst 26 år och varje vecka försöker jag hinna med att titta på minst en av A-lagets träningar. I torsdags tränade laget innan man gick på lite ledighet.

För mig som supporter så känns det oerhört kul att se deras utveckling och se deras träningar på nära håll. Är oerhört glad och tacksam över att få ta lite bilder vid varje tillfälle också.

Mycket gött snack med spelarna också vilket alltid är trevligt. Om ni vill se fler bilder från deras träningar osv så rekommenderar jag er att gå in på min Instagram http://www.instagram.com/rudyalvarado.se

Nu väntar en ny vecka med träningar och match på söndag mot AIK. Får nog bli ett besök den här veckan också.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…