På träning med GAIS & Kopparbergs/Göteborg FC

0 Shares
0
0
0

För exakt en vecka sedan begav jag mig till ett soligt Valhalla IP för att först titta på GAIS träning och sedan Kopparbergs/Göteborg FC träning. Rena lyxen att lagen tränade efter varandra, i solsken och värme dessutom.

Fantastiskt att se alla dessa unga spelare som får chansen i dessa A-lag. Här ovan finner ni Erik Westgärds och Nuha Jatta som båda fått A-lagskontrakt med GAIS.

Efter GAIS träning drog Kopparbergs/Göteborg FC igång sin träning. Är så imponerad över deras lagbygge och nu i dagarna blev det klart att anfallsgiganten och landslagsspelaren Stina Blackstenius är klar för klubben.

På bilden finner ni Filippa Curmark, Stina Blackstenius, Julia Zigiotti och Filippa Angeldahl.

Det får bra fler träningar med dessa lag framöver. Får se om jag hinner med någon träning med dessa lag nästa vecka. Är lite sugen på att utnyttja min tid när jag väl är på plats ännu mer. Kanske köra någon intervju med någon spelare eller något. Vad säger ni?

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…