Yes! Första veckan är avklarad!

0 Shares
0
0
0

För exakt åtta dagar sedan drog jag igång min 16 Weeks of Hell resa och jag måste säga att jag är oerhört stolt över mig själv för att jag har klarat av första veckan. Från att gå från ingen träning alls till fyra gympass under åtta dagar och 45 minuters powerwalk varje dag i åtta dagar. Det ni, det skojar man inte bort.

Jag är dock väldigt ödmjuk då jag vet att jag har 80 gympass och 104 powerwalks kvar innan jag är klar med den här resan.

Träning

Som du kanske har listat ut så skall jag under dessa 16 veckor köra 84 gympass och 112 powerwalks. Vi är alla registrerade i en app där vi ser vårt träningsschema för varje dag. Det är videos och instruktioner för varje övning och vi måste rapportera om hur det har gått efter varje pass.

För mig som är lite osmidigt med tanke på min vikt så har några övningar varit lite jobbiga att genomföra men det blir enklare och enklare för varje pass. Under den här veckan har vi kört helkroppsträning vilket är smart då det kommer att bli tuffare ju längre vi kommer i programmet. Tro det eller ej men jag känner mig starkare och då har det bara gått åtta dagar.

Kost

Vi har fått ett strikt kostschema som jag har följt till punkt och pricka. Första, andra och tredje dagen var inga problem och man kände sig taggad. Men så kom dag fyra, jädrar vad tufft det var rent mentalt och man gick runt och var hungrig hela tiden. Kroppen skrek efter näring. Men jag klarade av det också.

Den sjätte dagen som i mitt fall blev i torsdags fick vi äta 1000 fria kalorier utöver det kostschema vi fått för den dagen. Jag har sedan starten av 16 Weeks of Hell varit galet sugen på Marabou mjölkchoklad så vad tror ni att jag köpte i torsdag? Japp, det blev en Marabou mjölkchoklad. När jag väl tagit första biten så smakade den inte lika gott som jag hade föreställt mig. Jag åt dessutom inte ens upp mina 1000 kalorier då jag inte alls var sugen på något “onyttigt”. Aldrig hänt tidigare.

Vi har fått tider på när vi skall äta det vi skall äta eller dricka det vi skall dricka. Detta och matlagningen kräver väldigt mycket planering så visst har jag haft med lite matlådor och proteindryck på jobbet.

Planering is the key!

16 Weeks of Hell

Är hittills väldigt imponerad över det här upplägget. Vi är ständigt kontrollerade samt måste nästan dagligen ha kontakt med våra coacher. Vi har invägning och hälsostatus varje tisdag till exempel bland annat. Går du runt och funderar på att kanske hoppa på 16 Weeks of hell? Fundera inte mer, anmäl dig direkt!

Idag startar jag vecka 2 och efter två vilodagar från gymmet är det dags att återgå till gymmet imorgon. Men innan dess skall en powerwalk avklaras!

Jag behöver er stöttning så tveka inte att skicka iväg några peppande ord lite då och då! Kärlek!

P.s Följ min resa på Instagram där jag uppdaterar från den här resan varje dag http://www.instagram.com/rudyalvarado.se

//Rudy Alvarado

0 Shares
1 comment
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *