16 Weeks of hell – En liten uppdatering

0 Shares
0
0
0

Tänkte att jag skulle skriva en liten uppdatering om hur det går med 16 Weeks of hell eftersom det är många som har hört av sig och frågat hur det går.

Tyvärr går det inte så bra och jag måste berätta att jag har tappat det helt. Det hela startade med att SATS stängde gymmet i två veckor pga av Covid-19 och det var då min motivation gick ner i botten. Fick inte till hemmaträningen på ett bra sätt även om vi fick övningar vi kunde göra på hemmaplan.

Jag fortsatte dock med kosten i några veckor och vikten gick stadigt neråt. Hade vid det här lagret tappat runt -15 kg vilket var jädrigt häftigt. Nu har jag istället gått upp 5 kg av dom och tränar knappt samt sköter inte min kost som jag skall.

Har berättat för gänget på 16 Weeks of hell om hur läget ligger och dom har gjort allt för att få upp min motivation igen men tyvärr har jag inte lyckats. Det har även hänt saker på jobbfronten samt privat som gör att jag inte haft orken att ta mig tillbaka. Skall dock inte skylla på det men det har varit faktorer som spelat roll.

Jag har nu dock bestämt mig att jag skall dra igång detta igen. Har ju både träningsschemat och kostschemat här hemma. Mitt ”avhopp” gör att jag inte kommer att ta examen med resten av gänget den 12 juni utan jag kommer att köra i mitt eget tempo med hopp om att kunna nå mitt mål innan sommaren är över.

Tack för att du har orkat läsa ända hit! Till er som funderar på att anmäla er till 16 Weeks of hell, gör det! Ni kommer inte att ångra er. Hoppas att ni har bättre pannben än mig.

Lovar att hålla er uppdaterade om hur det går så håll utkik här på bloggen lite titt som tätt.

//Rudy Alvarado

0 Shares
1 comment
  1. Kul att få en uppdatering! Starkt att ta tag i det igen, lycka till och fortsätt kämpa💪🏼💪🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *