På träning med Jitex Mölndal BK

0 Shares
0
0
0

Efter att ha varit hemma i en vecka då min vän från Västerås och hans tjej kommit ner för att hänga plus att hjälpa mig att måla delar av huset så kunde jag äntligen komma ut och se lite fotboll igår.

Bestämde mig för att åka till Åbyvallen för att se Jitex Mölndal BK träna i solskenet. Längtar tills jag får se dessa duktiga spelare skina i Elitettan.

Det snackas om att Elitettan kan dra igång i mitten av juni, visst hade det varit nice? Måste kännas tråkigt och jobbigt för spelarna att enbart kunna träna.

Tempot och glädjen var dock inget fel på under gårdagens träning. Härligt att se dessa duktiga tjejer på nära håll och riktigt kul att se dessa unga spelare som jag följt genom åren ta för sig. Bra där!

Får bli fler besök framöver tycker jag! Är ni sugna på att se fler bilder från träningen så rekommenderar jag er att följa mig på Instagram. Http://www.instagram.com/rudyalvarado.se

Tack Jitex för att jag fick svänga förbi er träning igår. Ni är grymma!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…