Tre tankar med Jitexs Nora Rönnfors inför premiären

0 Shares
0
0
0

Imorgon drar Jitex Mölndal BK äntligen igång säsongen och gör detta mot Morön BK i premiären av Elitettan 2020. Matchen spelas hemma på Åbyvallen och här kommer tre tankar från Nora Rönnfors inför morgondagens hemmapremiär.

1. Det ska först och främst bli riktigt kul att äntligen få starta igång den här säsongen! Vi har haft en lång tuff försäsong, där vi tränat riktigt hårt för att förbereda oss för Elitettan. Målet vi har sagt i laget är att visa att vi tillhör eliten, vi har kvalat i många år för att komma hit och vi är här för att stanna.

2. Snacket går i omklädningsrummet och alla är nog lite pirriga inför morgondagen, men framförallt extremt taggade då vi äntligen får se vad vi går för. Det ska blir roligt att se hur vi mäter oss med motståndet. Många ser oss som ett lag med många unga spelare och att det kan tänkas som en nackdel. Själv ser jag det som en fördel, då vi är många hungriga, ambitiösa spelare som hela tiden vill framåt i vår utveckling. Dessutom känns vår stora trupp som ännu en fördel då serien kommer bli lång för oss spelare.

3. Själv känner jag mig mer än redo för matchspel! Man märker hur kroppen ställer in sig på match. Allvaret i fotbollen, hur man börjar fundera på hur man ska spela. Mål man vill uppnå under matchens gång osv. Smådetaljer för att på bästa sätt förbereda sig och tagga igång ordentligt. Den känslan har jag längtat efter och äntligen är den här! Jag är riktigt taggad på att få spela igen! Nu vill jag bara att det ska bli Söndag!!!

Matchen mot Morön BK drar igång kl 11:00 på Åbyvallen och som du säkert redan vet så spelas matchen utan publik. Önskar Nora Rönnfors och Jitex Mölndal BK all lycka till i premiären imorgon. 

//Rudy Alvarado

0 Shares
1 comment
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like