Mama, I made it!

0 Shares
0
0
0

Kom in till min kontorsplats för några veckor sedan och på skrivbordet fanns det ett litet avtal som Newbody ville att jag skulle skriva under. Dom ville att jag skulle godkänna att min bild kunde användas i en reklamkampanj. Självklart tackade jag ja eftersom Newbody är huvudpartner till Ungdomsfotboll.se och ett riktigt coolt varumärke som jag mer än gärna förknippas med.

Men det jag inte visste var att den skulle användas till en reklamkampanj på busskurar runt om i Sverige. Mäktigt! Är så oerhört tacksam för detta och nu när den är “live” så är responsen väldigt stor. Har fått sjukt många sms, meddelande på Instagram och Facebook så tack alla ni för er fina respons. Kul att ni gillade det!

Kampanjen har varit igång sedan i söndags och avslutas nu på söndag. Nu kan man pricka av det på listan, mama, i made it!

Tack Newbody för den här chansen och tack Linderoths för ett grymt jobb med reklamkampanjen .Ni är bäst!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

Fotosession med Newbody

I fredags fick jag äran och möjligheten att vara med när en av Ungdomsfotboll.se stora samarbetspartners Newbody fotograferade…