En kväll med Göteborgs-Posten & Göteborgsfotbollen

0 Shares
0
0
0

För exakt en vecka sedan var jag på plats under Göteborgs-Postens upptaktskväll som hölls i Foajébaren, Stadsteatern. Man hade bjudit in huvudtränare + lagkapten för samtliga Göteborgslag från Allsvenskan, Superettan och Damallsvenskan.

Här står Kungsbacka DFF nyförvärv Pernilla Milton tillsammans med huvudtränare Henrik Korhonen. Kungsbacka DFF är nykomlingar i Damallsvenskan och deras värvningar det senaste gör det hela riktigt spännande. Tror att Kungsbacka DFF kommer att överraska i år.

Som Häcken-supporter var det gött att höra lagkapten Rasmus Lindgren och huvudtränare Anderas Alm prata om deras tankar kring säsongen som väntar. Tror att vi kan vara med och fightas i toppen i år, så bra känns det! Nu gäller det att göra jobbet bara! Men först skall vi ta oss till final i Svenska Cupen, eller vad säger ni?

Alltid spännande och kul att höra Bosko Orovics tankar. Tror tyvärr att han och hans GAIS kommer att få det tuff i år.

Kvällens sista lag upp på scen var inte helt oväntat IFK Göteborg. Jag gillar verkligen Poya Asbaghi och har gjort det sedan dag ett. Tyvärr har han inte dom förutsättningar han förtjänar för att kunna göra ett bra jobb i IFK Göteborg. Riktigt tråkigt! Jag tror att IFK Göteborg precis som GAIS kommer att få det tufft i år. Tråkigt men sant!

Tycker att kvällen blev väldigt lyckad och det här är något som Göteborgs-Posten borde göra om nästa år. Det var slutsålt den här gången och jag tror definitivt att man kan få dit ännu fler folk nästa år. Ett väldigt lyckat evenemang som får fem stjärnor av fem möjliga av mig, bra jobbat Göteborgs-Posten!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…