På plats när Örgryte IS drog igång säsongen 2020

0 Shares
0
0
0

I år har jag bestämt mig för att utveckla mitt företag och mitt personliga varumärke ännu mer. Jag driver sedan 10 år tillbaka Sveriges största sajt för pojk – & flickfotboll – Ungdomsfotboll.se och det tänker jag fortsätta att göra. Men, jag vill ta det ett steg längre! Ett steg i det arbetet är att effektivisera min tid ännu mer samt skapa ännu mer content än vad jag gör nu bland annat.

Så igår, när Örgryte IS drog igång säsongen 2020 på ÖIS-gården så var jag på plats för att föreviga detta tillfälle genom att ta lite bilder och rörligt material.

Kul att se att det går så bra för Oliver Stanisic, hade äran att ha honom hos mig vid några tillfällen när jag tränade BK Häckens P94-lag för många år sedan. Han är född 1994 men spelade med 93-orna, så duktig var han redan då.

Kevin Ackermann valde att bryta sitt kontrakt med BK Häcken, för två dagar sedan presenterades han av Örgryte IS. Igår gjorde han sin första träning med laget.

Även Samuel Ohlsson som jag följt i många år bestämde sig för att byta klubb. Efter många år i IFK Göteborg är det dags att prova lyckan i Örgryte IS och Superettan.

Överlag var det en väldigt bra första träning, kul att så många fans hittat till ÖIS-gården för att stötta sitt lag i årets första träning.

Efter träningen med Örgryte IS åkte jag till Kungälv där Ytterby Cup spelades för fullt. Vi har två lag (Hisingsbacka FC) med där och igår var det damjuniorernas tur att spela och idag är det dags för damlaget att gå in i turneringen. Ser framemot ännu en dag med massa fotboll/futsal.

Glöm inte att följa mig på Instagram och Twitter för fler uppdateringar.

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…