Startade & avslutade veckan med IFK Göteborg

0 Shares
0
0
0

I måndags var jag på plats i Prioritet Serneke Arena och startade arbetsveckan med att titta på IFK Göteborgs träning. Känns bra att starta veckan med lite fotboll och att dom tränar inomhus under januari gör ju inte saken sämre.

Både Kristopher Da Graca och Hosam Aiesh här ovan har jag haft äran att följa i många år. Minns när Hosam och Kristopher hade stor uppvisning med Azalea BK respektive Hisingsbacka FC. Gamla goda tiden.

Är så oerhört tacksam över att spelarna är så snälla och alltid vill ställa upp på bilder. Är väldigt nöjd med mina bilder jag tagit det senaste. Gå in på min Instagram för fler bilder http://www.instagram.com/rudyalvarado.se

Imorgon skall jag planera kommande vecka, ser framemot att se åtminstone en av IFK Göteborgs träningar under veckan.

//Rudy Alvarado

0 Shares
1 comment
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…