Bra start på säsongen

0 Shares
0
0
0

Igår klockan 13:00 blåste huvuddomaren Per Melin igång BK Häckens första match för året. Häcken ställdes mot Norrby IF från BoråsBravida Arena.

Självklart var jag på plats, kan ju inte missa årets första match. BK Häcken startade med bland annat Kevin Yakob och Aiham Ousou, kul att dessa unga spelare från chansen direkt. Tycker att dom gjorde en väldigt bra insats båda två. Kevin Yakob känns som att han är väldigt nära att ingå i Häckens matchtrupp på riktigt. Hoppas att han klarar sig utan skador osv under säsongen. Tror väldigt mycket på honom.

En som stal hela föreställningen igår var Ali Youssef (översta bilden) som kom in i andra halvlek och var helt orädd och respektlös, riktigt kul att se. Hoppas att han får fler chanser framöver.

Det var inte bara första matchen igår utan det var också första matchen i dom nya försäsongströjorna. Personligen tycker jag att dom är riktigt snygga och kul att BK Häcken är en av dom klubbarna som tänker nytt. Snyggt som tusan så bra jobbat alla iblandade.

BK Häcken vann matchen med 2-1 mot Norrby IF efter mål av Johan Hammar och Viktor Lundberg. På lördag är det dags för nästa match, då väntar norska Sarpsborg  Bravida Arena. Matchstart kl 13:00. Ses där!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…