Domaren Pernilla Larsson historisk efter 16 säsonger i Damallsvenskan

0 Shares
0
0
0

I år blev domaren Pernilla Larsson historisk som den domare som har dömt flest damallsvenska matcher någonsin. Hela 240 matcher ungefär berättar Pernilla. Hur mäktigt är inte det?

Läs också: En resa tar sitt slut

– Trodde aldrig att jag skulle hålla på så här länge. Att få vara en viktig kugge i elitfotbollen här i Sverige men även internationell är en drivkraft. En annan drivkraft är träningen, många tänker ju inte på hur mycket en domare på högsta nivå måste träna och på vad man egentligen måste träna. Jag strävar alltid efter att bli bättre, starkare och försöker alltid att utveckla samarbetet med mina domarkollegor. Analyserar även alltid mina matcher för att ständigt utveckla mig, säger Pernilla Larsson och fortsätter…

– Att jag i år blev historisk som den domare som har dömt flest damallsvenska matcher någonsin, det är ganska sjukt!

Läs också: Tre tankar med Jitexs Nora Rönnfors inför premiären

Är så imponerad över dig Pernilla! Du är grym!

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…