Att inte få spela matcher med Qvidings Josefine Jakobsson

0 Shares
0
0
0

Elitfotbollen får spela matcher och nu i dagarna blev det klart att även barn & ungdomar får spela matcher men hur är det att inte få spela matcher? Hur är det om man tillhör en Division 1-klubb där man ännu fått okej från Folkhälsomyndigheten?

Att inte få spela matcher med Qvidings Josefine Jakobson

För en vecka sedan bestämde jag mig för att åka till Härlanda Park för att titta lite på Division 1-laget Qviding FIF och deras träning. Till min stora glädje hade huvudtränare Amodio Russu planerat in en internmatch bland annat vilket jag uppskattade enormt mycket.

Läs också: Startade & avslutade veckan med IFK Göteborg

Tyvärr är internmatch det närmaste man kommer när det gäller att spela matcher och Qviding FIF är inte ensamma om det. Det är många spelare, lag och föreningar som har drabbats av dom hårda restriktionerna och internmatch är det närmaste man kommer. Självklart skall man ha full respekt för den situation som samhället befinner sig men nu är det väl ändå dags att öppna upp för dessa serier också?

Läs också: Fotosession med BK Häckens Ahmed Yasin

Tog ett litet längre snack med Qvidings Josefine Jakobson som berättar om hur det är att inte få spela matcher. Vi pratar även om hur förra säsongen gick och vad hon tror om årets säsong samt vilka mål hon har satt upp för sig själv och vad laget har satt upp för mål. Ett härligt snack med Josefine Jakobson helt enkelt.

I skrivande stund har det också kommit nya direktiv där allt lutar åt att seriestarten kommer att dröja då man flyttar fram det till helgen den 5-6 juni. Jag antar att det kommer något officiellt från förbundet under veckan. Hur känner du för det och hur känner spelarna för det?

Vill du följa Josefine Jakobson på sociala medier så kan du göra det här:

https://www.instagram.com/josefinejakobson/

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…