Första träningen med Mikael Stahre

0 Shares
0
0
0

Idag var jag på första träningen med Mikael Stahre. I dagarna blev det ju klar att IFK Göteborg sparkar både Roland Nilsson och assisterande tränare Ferran Sibila och ersätter dessa med Mikael Stahre. Fick ett bra intryck av Mikael Stahre när han tränade BK Häcken och blev väldigt glad när jag hörde att han var tillbaka i Allsvenskan.

Det var ju en självklarhet att vara på plats under hans första träning med IFK Göteborg.

Det var också lagets första träningspass efter en välförtjänt semester. Många glada miner och mycket skratt bjöds det på inför ett 20-tal supportrar och mediarepresentanter. En bra och stabil träning för att vara första träningen med Mikael Stahre som huvudtränare.

Läs också: IFK Göteborg & AIK tänker helt rätt

Skall som sagt bli kul att följa Mikael Stahres framfart i IFK Göteborg och jag är helt övertygad över att han kommer att göra ett riktigt bra jobb där. En som stack ut under träningen framför ögonen på Stahre var Kevin Yakob. Är jag ens förvånad?

Läs också: Startade & avslutade veckan med IFK Göteborg

//Rudy Alvarado

0 Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like

En resa tar sitt slut

Ibland känns vissa beslut lättare än andra. I tisdags tog jag beslutet att hoppa av mitt ideella uppdrag…